Over ons

InstallExtra is een jong en dynamische organisatie die via verschillende webshops producten zoals warm tapwater boilers, kokend water systemen, warmtepompboilers, verwarming, ontkalk-apparatuur, kranen, waterbesparingsapparatuur en airco’s aanbiedt aan consumenten en bedrijven. De producten worden niet alleen los verkocht met of zonder een onderhoudsabonnement maar kunnen ook geïnstalleerd worden door een ervaren poule van 20 vakmannen die landelijk opereren. Wil je ook voor InstallExtra installeren neem dan contact op met ons en dan komen we graag langs om alle voordelen te vertellen.

Onze missie is om het energieverbruik van consumenten en of bedrijven enorm te verminderen met energie en waterbesparende oplossingen en iedere klant het juiste product aan te bieden die voorziet in zijn of haar behoefte tegen de juiste kosten.

Ons team

Marcel - eigenaar

Een ruim assortiment aan producten voor ieder huishouden in combinatie met de juiste service, deze gouden combinatie vind je bij InstallExtra. Onze eigenaar Marcel is het brein achter InstallExtra. Met zijn ruim 20 jaar ervaring binnen de boiler branche, weet hij alles van de producten en merken die wij online aanbieden.

Iris - content

Een website in dezelfde huisstijl, daar word ik gelukkig van! Enthousiaste Iris houdt zich vooral bezig met de branding en content van alle webshops. Zij zorgt ervoor dat jij het product online kan bekijken. Daarnaast zorgt ze ervoor dat de website volledig is ingericht in de huisstijl van InstallExtra.

Demi - online marketing

Met mijn passie voor film en fotografie en mijn kennis over SEO werp ik een creatieve en frisse blik op online marketing. Met een breed assortiment aan kennis zal onze Demi het marketing team gaan versterken. Zo is hij o.a. thuis in video en fotobewerking maar ook in Google Ads en Analytics.

Tim - sales

Een website met een gevuld assortiment, daar streef ik iedere dag naar! Onze energieke Tim houdt zich vooral bezig met de sales van Boilergigant. Hij verzorgt het ruime aanbod op onze website. Zo kunnen wij ieder huishouden voorzien van het juiste product.

Levi - sales

Levi is een bezig bijtje in het team van InstallExtra. Hij houdt zoch dagelijks bezig met order verwerking, klantcontact, maakt afspraken met leveranciers en zorgt ervoor dat onze webshop up-to-date is.

Max - commercieel medewerker

Een uitdagende eerste baan waar ik de ruimte krijg om te leren en groeien, dat kan hier bij InstallExtra. Leergierige Max onderzoekt, analyseert en adviseert ons op het gebied van commerciële economie. Hij draagt hiermee bij aan de groei van InstallExtra.

Marleen - office manager

Ik hou ervan als alles klopt en goed loopt, zowel de financiële administratie, als op HR vlak en het reilen en zeilen op kantoor. Maar ook Marcel ontzorgen hoort hierbij. De gevarieerdheid van het werk en de leuke collega’s, maakt dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga.

Justin - sales/ commercieel medewerker

Hij zorgt ervoor dat je geadviseerd wordt met de beste oplossing voor jouw situatie. Een glimlach op het gezicht van de klant, daar maak je Justin blij mee. Verder houdt hij zich bezig met aanpassingen op de website, nieuwe producten en marktonderzoek.

Fay - social media

Fay zit het liefst heel de dag op social media. De socials vullen met content vindt ze het allerleukste om te doen. Nu kan ze haar verslaving tijdens werkt voorzetten. Met een goeie dosis creativiteit ontwerpt Fay berichten voor de social media. Dankzij Fay ben jij op de hoogte van onze producten en service!

Amber - content marketeer

Amber zorgt met haar planning, creativiteit, en ervaring dat de online marketing van InstallExtra B.V. gaat groeien. De balans tussen organisatie, flexibiliteit, en spontaniteit in de marketingwereld is prachtig. Ze werkt samen met het team om ervoor te zorgen dat er een doorlopende stroom van boeiende inhoud is.

Angelo - product management

Hij zorgt ervoor dat elk product op de website komt te staan. Richt zich op warmtepompen, en zorgt dat voor elke situatie een geschikte oplossing heeft. Hij houd de markt nauw in de gaten en is op de hoogte van de trends.

Werken bij InstallExtra

Op zoek naar een baan bij een jong dynamisch bedrijf wat volop in ontwikkeling en groei is en die je alle vrijheid en verantwoordelijkheid geeft die je nodig hebt. Bekijk al onze vacatures en solliciteer in één klik. Vast salaris, een baan om in te groeien, feesten én leuke collega’s.