Contact

Neem contact met ons op!

Beste bezoeker, welkom op onze contactpagina. Leuk dat je contact met ons wilt opnemen. Ons team met experts staan klaar jouw om onduidelijkheden te ontnemen, al jouw vragen te beantwoorden, feedback te ontvangen of eventuele advies op maat aan te leveren.

Wil je één van onze deskundige spreken? Je kan ons telefonisch, per mail of via ons contactformulier bereiken. Wij streven ernaar om jou zo snel en goed mogelijk te helpen. Aarzel niet en tot snel!

Contactformulier

Door op verstuur te klikken ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Bezoekadres

Wanneer je van plan bent om een bezoekje te brengen aan onze showroom, vragen we je vooraf onze warm water-expert Marcel te benaderen. Samen kijken jullie naar een geschikte dag om langs te komen. Tegelijkertijd kan Marcel zich voorbereiden op jullie vragen en bezoek.

Contact: locatie van InstallExtra
Boilergigant, onderdeel van InstallExtra

Boilergigant

Op zoek naar boilers van topkwaliteit in de Benelux? Bij Boilergigant verkopen we enkel de allerbeste merken zoals Itho Daalderop, Nibe en Stiebel Eltron. Door onze jarenlange ervaring in warmwater kunnen we onze klanten het juiste en beste advies geven.

Kokendwatergigant, onderdeel van InstallExtra

Kokend Water Gigant

Naast het meest complete aanbod van kokend water kranen van de merken Quooker, Franke, Selsiuz en Grohe garanderen wij je ook steeds de best mogelijke prijs. Wil je het beste advies voor jouw situatie?

Kalkloos, onderdeel van InstallExtra

Kalkloos

Met Kalkloos waterontharders neutraliseer je kalk en voorkom je zo’n beetje alle kalk- en roestvorming in je badkamer en keuken. Wat overblijft veeg je zo met een doekje weg. Wat een verademing. Dus aarziel niet en bekijk de mogelijkheden.

Kokendwaterexpert, onderdeel van InstallExtra

Kokend Water Expert

Een ruim assortiment aan producten voor ieder huishouden in combinatie met de juiste service en deze gouden combinatie vind je bij Kokendwaterexpert. Denk aan Quooker, Hotspot Titanium, Ace & Unito.

Comfortsaver, onderdeel van InstallExtra

Comfortsaver

Bewust omgaan met water en energie is goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Energie en water besparen kan vanaf nu simpel en goedkoper met de revolutionaire Comfortsaver. De Comfortsaver is nieuw op de Nederlandse markt.

Boilerhuis, onderdeel van InstallExtra

Boilerhuis

Dé connaisseur op het gebied van boilers, welkom bij Boilerhuis! Samen met ons team van experts met ruim 20 jaar ervaring, werken we iedere dag keihard om onze klanten te voorzien van het beste advies. Iedere woonsituatie heeft een andere boiler nodig.

Hybridegigant, onderdeel van InstallExtra

Hybride Gigant

Dé specialist in duurzame warmtepomptechnologie. Bij Hybridegigant dragen wij een steentje bij aan het verbeteren van het milieu. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige warmtepompen die een efficiënte, duurzame leefomgeving mogelijk maken.

Wateraccu.nl, is onderdeel van InstallExtra

Wateraccu

Coming soon…